Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Maestro, τη νέα μεγάλη επιτυχία που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην οποία η ίδια υποδύεται την γοητευτική Κλέλια. Η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία και θα βρεθεί και εκτός συνόρων με το Netflix να αγοράζει τα δικαιώματά της.

Η ίδια η 26χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» δήλωσε περήφανη που συμμετείχε σε αυτή τη δουλειά η οποία κατά κάποιο τρόπο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως η πρώτη που θα παιχτεί στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Στη σειρά η νεαρή Κλέλια βλέπουμε να ερωτεύεται τον 46χρονο Ορέστη σε μία σχέση που συναντάει μεγάλα εμπόδια και δυσκολίες. Ωστόσο η ίδια δήλωσε πως και στην προσωπική της ζωή, αν ερχόταν ένας μεγάλος έρωτας σαν αυτόν που ζουν οι δύο πρωταγωνιστές, δε θα κοιτούσε νούμερα και διαφορά στην ηλικία.

Επί χρόνια η Κλέλια Ανδριολάτου βρισκόταν σε σχέση με τον Ρένο Ρώτα. Η ίδια βέβαια τονίζει πως δε θα ήθελε να μιλάει για τα προσωπικά της. Στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη αυτή τη περίοδο απάντησε μόνο με… το κλείσιμο ενός ματιού.

Όσον αφορά τις γυμνές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί στο Maestro δηλώνει πως στηρίζει το γυμνό (κάνοντας και η ίδια γυμνισμό) όταν όμως αυτό υπηρετεί το έργο και θεωρεί πως αυτό έγινε και στην περίπτωση του Ορέστη με τη Κλέλια. «Είμαι εξοικειωμένη με το γυμνό, ακόμη και στις διακοπές μου κάνω γυμνισμό. Δε ντρέπομαι για το σώμα μου, το αγαπώ. Η σκηνή που σχολιάστηκε στο Maestro ήταν σα πίνακας. Έδειχνε μια ωραία στιγμή του ζευγαριού, ήταν έρωτας, ήταν ο φωτισμός, ήταν όλα.»

Τέλος αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει στα πατώματα για άντρες. «Είμαι άνθρωπος που βουτά στο συναίσθημα. Υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχουν το νερό πριν μπουν στη θάλασσα και άλλοι που βουτάνε κατευθείαν και ύστερα βλέπουν το βυθό. Έτσι είμαι και εγώ. Έχω συναντήσει και βυθούς που δεν ήταν κάτι τρομεροί…»

Όλες οι ειδήσεις

Απόστολος Γκλέτσος: Με αυτό το κόμμα θα είναι υποψήφιος – Δεν είναι η ΝΔ

Maestro: Παντρεμένος ο Ορέστης – Η Αλεξανδρα ανατρέπει όσα ξέραμε

Καραπαπάς: Αποκάλυψε γιατί τελείωσε ο Ολυμπιακός τον Άβιλα – Τι ανέφερε για το πέναλτι στη Λεωφόρο 

Δείτε επίσης