Έτοιμος να δηλώσει την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας είναι όπως όλα δείχνουν ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος λάτρης της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς να τον ενδιαφέρει να γίνει βουλευτής.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει διαγράψει τη δική του πορεία στην πολιτική χώρα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην δήμαρχος της Στυλίδας, αφότου δημιούργησε το δικό του κόμμα την «Τελεία» τελικά συμπορεύτηκε με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος.

Βέβαια τα όσα έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν για τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν πολλές απορίες στη μετέπειτα συνεργασία τους. Χαρακτηριστικά κάποτε ο Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει πως θα ήταν «επικίνδυνο» να αναλάβει ως πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξηγεί σήμερα στο «S» ο ηθοποιός, δε θεωρεί λάθος εκείνες τις δηλώσεις του καθώς ήταν μια κριτική που έγινε τη στιγμή που έπρεπε για να τη βλέπει και το άτομο στο οποίο αναφέρεται.

Σήμερα η σχέση τους έχει αλλάξει άρδην με τον Γκλέτσο να τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μπορείς να κάνεις παρέα». Ακόμη ο ίδιος πιστεύει ότι φορτώθηκε αμαρτίες 50 χρόνων και τα έφερε εις πέρας καλύτερα απ’ ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε άλλος.

Με όλα τα παραπάνω δε προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας φημολογείται πως θα δώσει την «ψήφο εμπιστοσύνης» του στον Γκλέτσο για τις εκλογές τις αυτοδιοίκησης του 2023. Ο ίδιος δηλώνει για το γεγονός ότι του αρέσει αν βρίσκεται στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Θέλω ένα πράγμα να το βλέπω να γίνεται, να αγωνιώ για αυτό, να έχει αποτέλεσμα», ανέφερε.

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή απειλεί την Ντέπυ-Η Βικτώρια κλέβει χρήματα για τον Χρηστίδη!

Έρωτας φυγάς: Η σατανική Μαργέτα στήνει παγίδα στον Στρατή-Ο Στέφανος σώζει τον Ιάσονα

Ελληνοτουρκικά: Αυτό δεν μπορεί να «χωνέψει» ο Ερντογάν – Το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν και οι νέες προκλήσεις

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Θα πάθετε σοκ με την επικοντίστρια από την Αλαμπάμα