Και αφού δοκίμασε την τύχη τηs στον χορό και κατάλαβε ότι σαν τιs πασαρέλεs δεν έχει, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε με δόξα και τιμή να επιστρέψει στη θέση της στο ριάλιτι του STAR και να κάνει τουs χρήστεs του Twitter να τρίβουν τα χέρια τουs από χαρά,

Σε πόσουs ρόλουs αλήθεια έχουμε δει τη Βίκυ Καγιά την τελευταία δεκαετία:Σε πολλούs. Αναμφίβολα όμως, εκείνον που τη στιγμάτισε ήταν ων μέλοs την κριτικήs επιτροηήs του «Greece’s next top model». Θέλειs η ασύγκριτη εμπειρία της στο αντικείμενο: Θέλειs τα επιφωνήματά της που γίνονταν viral στα μέσα δικτύωσηs κάθε εβδομάδα; Θέλειs οι ατάκεs και τα θανατηφόρα σύνολα; Οτι κι αν ήταν, η Βίκυ Καγιά ήταν, είναι και θα παραμείνει συνυφασμένη με το απόλυτο πρότζεκτ μόδαs. Γι’ αυτόν τον λόγο επιστρέφει στην αγαπημένη της καρέκλα, έτοιμη να βρει το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο της χώραs και να το μεταμορφώσει σε… «μοντελάρα», όπωs έλεγε παλαιότερα. Φέτοs η επιτροπή θα αναζητήσει ΜΟΝΟ κορίτσια ηλικίαs 18 έωs 88 ετών. Στο πλευρό της θα έχει μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα…

 

Βίκυ Καγιά: Νέα μέλη στην επιτροπή του GNTM

Η επιτροπή που θα δείτε το φθινόπωρο στιs οθόνεs σαν δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνεs που απολαμβάνατε τα περασμένα χρόνια!

Εκείvos που Θα μείνει στο πρότζεκτ αλλά σε θέση κριτή θα είναι φυσικά ο Γιώργοs Καράβαs που την περασμένη σεζόν απέδειξε ότι μπορεί να κάνει περισσότερα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σίγουρα λοιπόν θα έχει μια θέση δίπλα στη Βίκυ, όμωs είναι δύσκολο να πει κανείs ποιοι άλλοι θα τουs πλαισιώσουν. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελοs Μπράτηs και ο Δημήτρηs Σκουλόs όπωs φαίνεται δεν Θα είναι στον πέμπτο κύκλο. Η πρώτη έχει ήδη μαζέψει τιs βαλίτσεs τον και έχει πάει στο «Asian express». το νέο ελπιδοφόρο ταξιδιωτικό πρότζεκτ του καναλιού, ο Δημήτρηs Σκουλόs. όπως ακούγεται, έχει εκδηλώσει την άρνησή του να βρίσκεται στο ριάλιτι, ενώ ο Αγγελοs Μπράτηs ακόμα συζητάει με την παραγωγή. Ομωs υπάρχουν και νέα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων ακούγονται έντονα για μια θέση στο GNTM.

Ο φωτογράφοs Θανάσης Κρίκηs, η σχεδιάστρια μόδαs Ορσαλία Παρθένη και ο στυλίσταs Τάσοs Σοφρωνίου που είχε δει το κοινό στουs πρώτους κύκλουs της συγκεκριμένηs εκπομπήs. Κανένα από τα παραπάνω πρόσωπα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι τον Κηφισιάs. Αναμένουμε τιs εξελίξειs!