Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA για την ζωή, αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες φωτογραφίσεις του περιγράφοντας τα περιστατικά, ενώ λίγο αργότερα εξομολογήθηκε πως του έχουν ζητήσει φώτοσοπ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και παραπάνω γυμνό.

«Ήθελε παραπάνω γυμνό από αυτό που μου επιτρέπει το μάτι μου, αλλά μάλλον μου το επικοινώνησε λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού. Έκαναν πίσω και δεν σταμάτησε η φωτογράφιση», ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός. Ακόμα, ο δημοφιλής φωτογράφος εξομολογήθηκε: «Έρχεται ο πελάτης και μου λέει “θα μου κάνεις κι αυτό και θα πεις κι ένα τραγούδι”. Του απάντησα “φύγε γιατί θα σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την τηλεόραση και το GNTM και παραδέχτηκε ότι ήρθε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, πιστεύει ότι τα πήγε καλά στον ρόλο του και ξεκαθάρισε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα» για συζητήσεις για τη νέα σεζόν, μιας και δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM.

«Φωτογράφιζα φίλους και πάντα φωτογράφιζα ανθρώπους, δεν μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία. Όταν φωτογράφιζα για γερμανικό περιοδικό, έβρεχε και εγώ έπρεπε να κάνω καλοκαιρινή μόδα.

Για ελληνικό περιοδικό, αντίστοιχα, πάλι έβρεχε σε μία φωτογράφιση μόδας, η στυλιστρια έκλαιγε και της είπα άφησε το πάνω μου. Μου είχε ζητήσει γνωστός έκδοτης παραπάνω γυμνό από αυτό που επιτρέπει το μάτι μου άλλα μάλλον μου το επικοινώνησε και λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού.

Είπα «μέχρι εδώ παιδιά». Η φωτογράφιση δεν σταμάτησε γιατί έκαναν πίσω», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Στη δουλειά βάζω όρια και είμαι και μοναχικός λύκος. Όταν τα όρια μου στη δουλειά ξεπερνιούνται το αντιμετωπίζω πια πάρα πολύ καλά. Πιο μικρός ήμουν πιο θερμοκέφαλος. Δεν έχω δικαίωμα να κάνω έστω και μία εικόνα λάθος», πρόσθεσε μιλώντας για τη δουλειά του.

Επιπλέον, αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά στη δουλειά του με celebrities.

«Έχω σταματήσει από δουλειά γιατί πελάτης μου είπε «θα μου κάνεις και αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι. Η απάντηση μου ήταν «Φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι. Όταν έκανα τεστ στα φώτα στον Λυκαβηττό για λογαριασμό ενός περιοδικού, ο επώνυμος που ήταν για το εξώφυλλο, ζήτησε να δει τα φώτα χωρίς να είναι στο κάδρο ο ίδιος», είπε και συνέχισε: «Του είπα «εγώ δεν έρχομαι στις πρόβες, ακούω το cd που θα βγάλεις. Θες να έρχομαι και στις πρόβες; Του εξήγησα ότι τα τεστ τα δικά μου τα βλέπω εγώ και ο Θεός και του είπα «εσύ δεν είσαι ο Θεός». Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσει celebrity, photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης. Είπα θα γίνει καρτούν στο τέλος», αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη».