Ένα βήμα πριν από την τελική οριστικοποίηση βρίσκονται οι συζητήσεις του Star με τη Βίκυ Καγιά για την  επιστροφή της στο «GNTM».

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κατέστησε σαφές στην παρουσιάστρια ότι «τη θέλει πίσω» στο ριόλιτι μοντέλων, από το οποίο απουσίασε έναν χρόνο για να αναλάβει το«Dancίng with The stars», και πλέον οδεύει προς «κλείσιμο» του deal.

Παρά την αρχική αρνητική της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Βίκυ Καγιά φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά να πει το τελικό «ναι».

Το Star θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του «GNTM» το καλοκαίρι ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το «Shoppίng Star».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το project επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν (για πρώτη φορά τόσο νωρίς) αμέσως μετά το Πάσχα. Και ενώ η θέση της Β. Καγιά στην κριτική επιτροπή «κλειδώνει», ένα ακόμα πρόσωπο του GNTM φέρεται «δεμένο» στο project.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος κατά την απουσία της Β. Καγιά στον τελευταίο κύκλο του «GNTM» ανέλαβε την παρουσίαση του Ιίνe σκέλους του τελικού, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από άλλα κανάλια, που τον προσέγγισαν με προτάσεις συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Καράβας βρέθηκε και στο «ραντάρ» του Μega, όταν στις αρχές του έτους το κανάλι ήταν σε φάση αναζήτησης προσώπου για τη στελέχωση ψυχαγωγικού project.

Λίγο μετά τη λήξη του «GNTM», το Mega φέρεται να προσέγγισε τον «coach» του ριάλιτι μοντέλων του Star για να του προτείνει τον παρουσίαση του «Χ-Factor».

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και ο Γ. Καράβας παρέμεινε στο Star. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων με αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής ανατρέποντας την έως τώρα σύνθεσή της.