Το Μαύρο Νυφικό έρχεται στον ALPHA- Μπορεί ο «Σασμός» να πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες στον ALPHA έχουν ακόμα μια νέα σειρά στα σκαριά για να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους, η οποία Θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο.
Το βιβλίο «Το μαύρο νυφικό» την Ελένης Μαλάμου δεν είναι ένα βιβλίο που έχουν κρατήσει στα χέρια τους εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αφού εκδόθηκε μόλις πριν δύο χρόνια, τον Ιούνιο του 2021. Είναι όμως ένα βιβλίο που αγαπήθηκε όσο λίγα στα δύο χρόνια κυκλοφορίας του. Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μυθοπλασίας του ALPHA και όταν το έριξαν στο τραπέζι των προτάσεων για τις σειρές που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα του καναλιού την επόμενη σεζόν, όλοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι. Ετσι λοιπόν, θα αποκτήσει «σάρκα και οστά» και θα προβάλλεται καθημερινά.

Λέγεται μάλιστα πως τη σκηνοθεσία και σε αυτή την περίπτωση θα αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία που είχε τόσο με το κανάλι όσο και με την παραγωγή του Καραγιάννη. Ακόμα όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται αφού όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων. Και αν αναρωτιέστε για τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν αυτή την ελπιδοφόρα παραγωγή, θα προτιμηθούν κυρίως ηθοποιοί του θεάτρου, ενώ προσανατολίζονται και σε κάποια ονόματα από τις «Άγριες μέλισσες». Για την ώρα, το σίγουρο είναι πως τα γυρίσματα Θα γίνουν εξολοκλήρου σε νησί.

Μαύρο Νυφικό: Η ιστορία

Όπως περιγράφεται στο οπισθόφυλλο του μυθιστορήματος, το φθινόπωρο του 1949 η Αγγελική εγκαταλείπει το νησί της χωρίς να αφήσει ίχνη και αλλάζει τη ρότα την ζωή της για πάντα. Πολλά χρόνια αργότερα, αφήνει στη συνονόματη εγγονή της έναν φάκελο με τρία κλειδιά και ένα γράμμα: Εκτός από το σπίτι στο νησί, σου κληροδότησα κάτι ακόμη, που θα το ανακαλύψεις όταν κοιτάξεις με τα μάτια της ψυχής σου. Τα κλειδιά ξεκλειδώνουν το δικό μού παρελθόν και το δικό σου μέλλον».

Το ταξίδι της Αγγελικής στο νησί θα μετουσιωθεί σε ταξίδι αποκάλυψη. Εκείνο το καλοκαίρι θα ανακαλύψει το απόκρυφο παρελθόν της γιαγιάς και θα μάθει ποια ήταν η αινιγματική γυναίκα που άφησε στον τόπο ανεξίτηλο το σημάδι της.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;