Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα φάνηκε από την αρχή το οικείο κλίμα και η διάθεση για αστεία και από τις δύο πλευρές.

Επίσης δε δίστασαν να προχωρήσουν σε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή. Ειδικότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, αποκάλυψε στον αέρα την άγνωστη… σχέση του πατέρα της με την τραγουδίστρια όταν ήταν στο σχολείο.

«Ο μπαμπάς μου όταν ήταν στο σχολείο μου έλεγε… με μια γυναίκα είμαι ερωτευμένος! Τον ρώτησα ποια λες… μου λέει η Μπέσσυ Αργυράκη!» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας σου ήταν ο πρώτος μου πλατωνικός έρωτας! Ήμασταν παιδιά!».

«Καλός ο μπαμπάς μου;» τη ρώτησε η Κατερίνα.

«Αν κρίνει κανείς από σένα αγάπη μου δεν χρειάζεται να ξέρει για τον μπαμπά!» της απάντησε.

«Είναι πλατωνικό σου παιδί», είπε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε μία σπουδαία απόφαση!

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, πήρε μία σπουδαία απόφαση για το μέλλον της. Μάλιστα η ίδια το έκανε γνωστό μέσα από το Instagram. Η ίδια συνηθίζει να αποκαλύπτει στα social media πολλές φορές όσα την απασχολούν. Επιπλέον δεν είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που τηρούν σιγή ιχθύος για τα προσωπικά τους. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές όχι μόνο τα λέει αλλά δέχεται και συμβουλές!

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια έκανε γνωστή μία σπουδαία απόφαση που έλαβε για το μέλλον της και τη ζωή της γενικότερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνοντας στη νέα χρονιά πήρε μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της.