Και η Ελένη Μενεγάκη, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα Δευτέρα (6/2) αφού και εκείνη έπεσε «θύμα» της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που πλήττει την Αττική.

Άλλωστε, πολλές είναι οι εκπομπές που δεν κατάφεραν να βγουν στον αέρα λόγω της κακοκαιρίας όπως για παράδειγμα το Πάμε Δανάη ή και λόγω του σεισμού στην Τουρκία αφού τα γεγονότα σε συνδυασμό με τον καιρό άλλαξε τα… φώτα στον προγραμματισμό των καναλιών!

Από την άλλη, η Ελεονώρα Μελέτη μας καλημέρισε κανονικότατα.

Στη θέση της καθημερινής εκπομπής με την Ελένη Μενεγάκη, θα δούμε την χιουμοριστική σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Άγρια Γη: Τέλος στην καθημερινή σειρά αλλά και στο Καλό Μεσημεράκι-Αυτός είναι ο λόγος

Άγρια Γη: Τέλος στην καθημερινή σειρά-Αυτός είναι ο λόγος. Ο ΣΚΑΪ είναι ένας ενημερωτικός σταθμός που οφείλει να ακολουθεί τη ροή των γεγονότων. Έτσι αναγκαστικά βάζει ένα τέλος σε εκπομπές της αφού τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία, με τον σεισμό που σκόρπισε τον θάνατο, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Τα γεγονότα στη γείτονα χώρα θα σχολιαστούν από το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού του Φαλήρου και συγκεκριμένα από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα διεθνή συμβάντα.Έτσι, τουλάχιστον για σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι αλλά και η καθημερινή δραματική σειρά δεν αναμένεται να προβληθούν και στη θέση τους θα υπάρχει έκτακτη ενημέρωση.

Τι αναμενόταν να δούμε στο αποψινό όμως επεισόδιο της σειράς.

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη μπροστά στον Στέφανο. Ταυτόχρονα, η Ζωή συμμαχεί με την Όλγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της. Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα. Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται

Άγρια Γη: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά