Ο Στέφανος και η Ελπίδα στην Άγρια Γη αποφασίζουν να μιλήσουν στον Κωστή για το διαζύγιό τους. Αυτό δημιουργεί οικογενειακή ένταση που πληγώνει τον Κωστή. Η Μυρτώ από την άλλη, δεν θέλει να γυρίσει στην Αθηνάς και δηλώνει ότι σκοπεύει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, προκειμένου να τιμωρηθεί η Όλγα.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν θα την αφήσει να κερδίσει και θα τη βρει μπροστά της!

Ο Χρήστος επιστρέφει και αποκαλύπτει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια για την πλεκτάνη της Όλγας εναντίον της καθώς και για την παλιά κρυφή της σχέση με τον Πέτρο.

Όταν τα μαθαίνει αυτά η Μυρτώ συγκλονίζεται! Η Ελπίδα βλέπει πού μένει ο Χρήστος και είναι έτοιμη να το καταγγείλει στον Ορέστη.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος κοινοποιεί αγωγή διαζυγίου στην Ελπίδα και εκείνη έξαλλη του ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια του Κωστή. Ωστόσο ο Κωστής εκφράζει την επιθυμία του στον Στέφανο ότι θέλει να μείνει μαζί του μετά το διαζύγιο.

Η Ρένα στο μεταξύ έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον Περικλή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί. Μέχρι που ο Αντώνης μαθαίνει από τους γονείς της ότι εκείνη δεν πήγε ποτέ να τους δει! Εκείνος τους καθησυχάζει. Φεύγοντας από εκεί ζητά τη βοήθεια του Γιώργου για να την εντοπίσουν. Όμως κοντά στη Χαλκίδα θα βρεθεί το πτώμα μιας γυναίκας που τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με εκείνα της Ρένας. Ο Θωμάς επιστρέφει από την Ολλανδία και μαθαίνει τα νέα του χωρισμού της Ελπίδας και του Στέφανου.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!