Η εκπομπή με τίτλο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με την Νικολέττα Ράλλη στο Open διακόπτεται οριστικά.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τους μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος. Εκτός αυτού, παρόλο που το κανάλι είχε συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμα το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα τα τελευταία δυο Σαββατοκύριακα, οπότε και έγινε η επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας στο κανάλι της Παιανίας.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο, καθώς η εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη θεωρεί ότι, επειδή ακριβώς η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα μετά από απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Νικολέττα Ράλλη: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Μάλιστα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, είναι η απόφαση του καναλιού να μην βγάλει εκπομπές το Πάσχα, αλλά να παίξει ελληνική ταινία, με αποτέλεσμα η κατάσταση ανάμεσα στα δυο μέρη να φτάσει στα άκρα.

Όσο για το συμβόλαιο σε ισχύ του Βρυώνη για τη συγκεκριμένη ζώνη, παραμένει και θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.