Αποκαλύψεις έκανε η παρουσιάστρια του Open.
Η Νικολέττα Ράλλη είπε στον αέρα της εκπομπής της και αφορά τη διαρροή φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε την ώρα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και εξήγησε ότι στο παρελθόν κάποιος είχε χακάρει το κινητό της και της είχε κλέψει φωτογραφικό υλικό.

«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια. Όταν πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μου είχε πει ο αστυνομικός: Επειδή αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, προέχουν θέματα όπως παιδεραστία ή παιδική πορνογραφία, να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα έχει βρει κάπου υλικό ή φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Στο μεταξύ χτες η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της συνεργάτη της Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Συγκεκριμένα, υπέπεσε σε σφάλμα σε ό,τι αφορά την ερμηνεία των όσων είπε η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξής της.  Η δημοσιογράφος έκανε ΛΑΘΟΣ στα λεγόμενα της κοπέλας. Είπε δηλαδή πως από δική της επιλογή δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα. Αυτό προκάλεσε κύμα επιθέσεων στα social media. Σήμερα,  η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να διορθώσει το λάθος και να μαζέψει τα… απόνερα.

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα».