Θεατρικές βραδιές έρχονται στον ALPHA με τη νέα του σειρά Τα Νεοκλασικά! Βράδια Παρασκευής με κωμωδίες για όλη την οικογένεια θα προσφέρει από τον Μάρτιο το κανάλι της Κάντζας. Τα «Νεοκλασικά» είναι μεταφορές γνωστών θεατρικών έργων σε τηλεταινίες, που φέρνουν στο σήμερα ιστορίες που όλοι μας αγαπήσαμε.

«Σαλαμαλέκο. Μια φορά εμίρης ή και πάντα κακομοίρης» έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, πριν προλάβετε να πείτε ότι ντύθηκε αποκριάτικα, σας λέμε πως μεταμφιέστηκε για τις ανάγκες του ρόλου του στο έργο «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», που θα παιχτεί στα «Νεοκλασικά».

καφετζόπουλος

Πλάι του θα βρεθούν και οι Υρώ Μανέ, Αργύρης Αγγέλου και Λευτέρης Ελευθερίου. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά διασκεύασαν το γνωστό έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Φαίη Ξυλά, ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ευαγγελία Συριοπούλου. Στο «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» θα δούμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Χρανιώτη. Με αυτή τη σειρά ο ALPHA θέλει να λανσάρει και πάλι τις εβδομαδιαίες κωμωδίες και να χτίσει μια συνήθεια γ όλη την οικογένειά.

«Κοινές αναφορές» τιτλοφορείται το τραγούδι σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου που θα είναι στους τίτλους αρχής της σειράς του Alpha, «Τα Νεοκλασικά». Ερμηνεύουν η Κατερίνα Πολέμη και ο Δημήτρης Κόψης.