Η παροσυιάστρια του Breakfast@Star Ελίνα Παπίλα μίλησε σστο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα τηλεοπτική σεζόν και για τις φήμες που την θέλουν να «χωρίζει» τηλεοπτικά από τον Γιώργο Καρτελιά.
Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star απάντησε σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα για το τηλεοπτικό μέλλον της.

«Είμαι χαρούμενη που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν το περίμενα, το απολαμβάνω πάρα πολύ. Επειδή εγώ δεν έκανα τηλεόραση είτε ήταν ανταγωνιστική είτε όχι, εμένα μου φάνηκε το ίδιο. Δεν με φόβισε, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο, να το ζω να το χαίρομαι σαν να είναι η «τελευταία» μου φορά», ανέφερε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, θέλω να συνεχίσω. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις. Δεν ξέρω αν θέλει κάποιος να με «χωρίσει» με τον Γιώργο Καρτελιά, δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ πρώτα πρώτα. Το κανάλι ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας», πρόσθεσε.

«Εάν με ρωτήσει κανείς τι θα κάνω εάν συνεχίσω χωρίς τον Γιώργο, θα ρωτούσα πώς το σκέφτονται. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, έχω και τρία παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι πολύ μικρό. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ούτε μπει στην διαδικασία να το κυνηγήσω», κατέληξε.