Ο τηλεοπτικός σταθμός Star ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για την επόμενη  τηλεοπτική σεζόν αφού αυτή που διανύουμε φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Άλλωστε σε λιγότερο από τρεις μήνες οι περισσότερες εκπομπές θα ρίξουν αυλαία.

Το κανάλι φέτος τόλμησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή που δεν της βγήκε και σε κακό. Παρουσίασε ένα νέο πρωινό με δυο νέους παρουσιαστές και όπως δείχνουν τα πράγματα, έμεινε ευχαριστημένο από την φετινή του εκδοχή. Έτσι και απ΄ό,τι φαίνεται προς το παρόν, με αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο Καρτελιάς – Παπίλα θα πορευθεί και του χρόνου και το ραδιοφωνικό δίδυμο θα μας κρατάε συντροφιά. Ωστόσο οι αλλαγές θα είναι πολλές και δραστικές! Προφανώς και όλη η ομάδα που πλαισιώνουν τους δύο βασικούς, θα αλλάξει και η εκπομπή «Breakfast@Star» θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης.

Την περασμένη χρονιά το Star πήρε το ρίσκο και αποφάσισε να εμπιστευθεί την πρωινή ζώνη στην Ελίνα Παπίλα και στον Γιώργο Καρτελιά. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να επενδύσει σε νέα πρόσωπα που είχαν δουλέψει αρκετά χρόνια ως ραδιοφωνικό δίδυμο, αλλά τηλεοπτικά ήταν άγνωστοι.

Όσον αναφορά την πιο πρωινή ζώνη του σταθμού, το Κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θέλει να την ενεργοποιήσει μετά από χρόνια, με μια ενημερωτική εκπομπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα, το STAR από την προηγούμενη κιόλας σεζόν ήθελε να ενεργοποιήσει την πρώτη πρωινή ζώνη με μια ενημερωτική εκπομπή που θα δίνει πάσα στην ψυχαγωγική.

Οι σκέψεις του σταθμού είναι να την ενεργοποιήσει την νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται με δυο πρόσωπα έκπληξη που προέρχονται από την ενημέρωση. Πιο συγκεκριμένα, τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Σπύρου Λάμπρου και του Γιώργου Ευγενίδη, αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι ίδιοι δεν έχουν κάποια πληροφόρηση, ωστόσο το βρίσκουν μια πάρα πολύ καλή ιδέα.

Στην πρωινή ζώνη, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και οι περισσότερες εκπομπές είναι δοκιμασμένες στον χρόνο άρα σίγουρα το εγχείρημα θα είναι στην αρχή τουλάχιστον, δύσκολο. Οι ιθύνοντες όμως του σταθμού φαίνονται αισιόδοξοι και αυτό ίσως τους δικαιώσει.