Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά-καλά η τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, αλλά οι υπεύθυνοι των καναλιών ήδη μελετούν και εγκρίνουν προτάσεις που προορίζονται για την επόμενη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το STAR. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κηφισιάς έχει εγκρίνει μία νέα και πρωτότυπη σειρά μυστηρίου που αποτελείται από έναν κύκλο των 10 επεισοδίων. Μάλιστα, το σενάριο υπογράφουν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι έγραψαν το αντίστοιχο της ταινίας «Τhe Black Bachelor», ενώ εκείνη ανέλαβε την επιμέλεια του δεύτερου κύκλου της Κοινωνικής σειράς του STAR «Τρία μίλια» για τη νέα σεζόν. Επιπλέον οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την προετοιμασία της σειράς νέου μυστηρίου να ξεκινούν από φέτος, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Το σκοτεινό παρελθόν τους καταδιώκει!

Η κοινωνική σειρά «Τρία μίλια», σε επιμέλεια σεναρίου Σοφίας Καζαντζιάν και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, επιστρέφει σύντομα στο καθημερινό πρόγραμμα του STAR με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Σε αυτόν οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν τους, με αποκαλύψεις που σοκάρουν και με δυνατούς έρωτες. ‘Οπως Θα παρακολουθήσουμε, στα νέα επεισόδια, η Δέσποινα, ούσα ευγενική, καλοσυνάτη και ηθική, κρατάει το φαρμακείο του νησιού και στηρίζει με πάθος τον σύζυγό της και δήμαρχο, τον Τίμο, καθώς επίσης και τις δύο κόρες τους. Σταδιακά, όμως, αυτό αλλάζει χάρη στη γνωριμία της με το καθηγητή της μικρής της κόρης, τον Κυριάκο. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εισβάλει δυναμικά στη ζωή της γυναίκας και να τη διεκδικήσει, με οποιοδήποτε ρίσκο, μιας και γοητεύεται από εκείνη. Αρχικά, της ζητάει να πάνε για πικ νικ σε κάποιο απόμερο μέρος του νησιου και να κάνουν μία σημαντική συζήτηση.

Η γυναίκα, παρά τον φόβο που την κυριεύει για να μη μάθει κάτι ο Τίμος ή μην τυχόν τους δει κάποιος, ανταποκρίνεται στην πρόσκλησή του. Εκεί, ο Κυριάκος φλερτάρει τη Δέσποινα και την κάνει μετά από χρόνια να νιώθει ξανά ποθητή και ερωτεύσιμη. Μάλιστα, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί… Η Δέσποινα δεν μπορεί να πιστέψει ότι επέτρεψε να συμβεί αυτό και φεύγει άρον άρον. Αισθάνεται τύψεις και ενοχές και ταυτόχρονα να αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, όμως, μία νέα συνάντηση μετον Κυριάκο την κάνει να ενδώσει, ακόμη μία φορά, στον πειρασμό και αποφασίζουν να δημιουργήσουν παράνομη σχέση.

 

Όλες οι ειδήσεις

Έσκασε η βόμβα: Εκτός ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης-Πάει στον Κοκλώνη!

MasterChef: Η Καλλιόπη στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της

GNTM 5: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε!