Άλλαξε ρότα ο Τζώνη Καλημέρης και ενώ όλοι τον περίμεναν στο Ραδιομέγαρο, η οικονομική δελεαστική πρόταση του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well Media, τον έκανε να προχωρήσει στην ανατροπή!

Αν και όλοι περίμεναν να αναλάβει το πόστο του διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΡΤ, εκείνος αποφάσισε να μεταβεί στον… ιδιωτικό τομέα που τόσο καλά ξέρει άλλωστε!

Φυσικά και υπάρχει παρασκήνιο! Ο κ. Καλημέρης φάνηκε να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την καθυστέρηση που υπήρχε από το Μαξίμου, κι αυτό γιατί η πρόσληψη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ περνάει μέσα από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Έτσι, κι ενώ είχαν παρέλθει τουλάχιστον τρεις μήνες συζητήσεων και συζητήσεων, η αναγγελία δεν ερχόταν! Ο Σεπτέμβριος μετρά ήδη τη δεύτερη μέρα του και το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος που όλοι επιθυμούν στους σταθμούς, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή.

Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media, είχε από καιρό πλησιάσει τον ισχυρό άνδρα των media και απλά περίμενε. Η πρόταση μάλιστα επί των οικονομικών ήταν ιδιαίτερα δελεαστική και πώς όχι άλλωστε αφού όλοι ξέρουν στην αγορά ότι ο Κοκλώνης δεν υπολογίζει όταν πρόκειται να κλείσει ένα deal που ξέρει ότι θα πάρει πίσω τα λεφτά του.

Έτσι, και γνωρίζοντας ότι πλέον τα ποσά που παίζουν στην ΕΡΤ δεν είναι και τίποτα… φοβερό, λίγη ώρα αργότερα από το τελεσίγραφο Καλημέρη στην ΕΡΤ, ήρθε η ανακοίνωση από την Barking Well Media.

«Το διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην «Barking Well Media. Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».

 

Όλες οι ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Η σύντροφος του Μπένζαμιν Βέρμπιτς είναι βγαλμένη από παραμύθι

Καύσιμα: Νέες «οικολογικές» αυξήσεις απο 1 Ιανουαρίου 2023 – Τι έχει συμβεί

Snik: Αυτές είναι οι πέντε φορές που τα έχει κάνει μπάχαλο