Το συμβόλαιο του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά έληξε εχθές 30/6 και πλέον είναι οριστικά εκτός εκπομπής! Το Star της δίνει «γη και ύδωρ» για να παρουσιάσει το πρωινό του πρόγραμμα. Το κανάλι της Κηφισιάς είπε στην παρουσιάστρια ότι έχει το «εν λευκώ» στο σχεδιασμό της εκπομπής. Δηλαδή της αφήνει το ελεύθερο να προσεγγίσει όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί και να στήσει την ομάδα του πρωινού όπως εκείνη θέλει.

Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η Φαίη έχουν συμφωνήσει να παραμείνει στις επάλξεις του Πρωινού μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιουλίου οπότε κατεβάζει ρολά για το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη MEGA Καλημέρα η εκπομπή της παρουσιάστριας θα διαθέτει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Έτσι θα αναζητήσουν και τον ανάλογο συνεργάτη που θα στηρίξει αυτού του είδους την ειδησεογραφία.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά.

Την απάντηση βέβαια θα πρέπει να την δώσει μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα στο Star. 

Από την άλλη αποκαλύψεις είχαμε και από την Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την Φαίη και την ενδεχόμενη μεταγραφή της.

Η παρουσιάστρια του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε:

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος και η Φαίη τέλος. Είναι γεγονός θα σου έρθει καλεσμένη μόνη της η Φαίη. Πρέπει να με διώξουν νωρίς, θα είναι στην πρωινή ώρα. Το 9-12 δεν είναι κακή ώρα, πιάνει λίγο Λιάγκα, λίγο Σταματίνα και λίγο Καινούργιου. Πάντως η Φαίη είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί άλλο να κάνει τη… Ζήνα. Στην κρατική δεν θα πάει, στο Mega με ερωτηματικό, στο Open μπα, στον Alpha είναι η KatKen. Μπορεί να μας έρθει στο Star. Και εγώ ακούω», ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά.