Φαίνεται πως η Φαίη Σκορδά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη στον ΑΝΤ1 για το Πρωινό. Η παρουσιάστρια, που είναι συνυφασμένη με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο της συμβόλαιο. Ή μήπως δεν θα υπάρξει νέο συμβόλαιο;

Η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν γραφτεί για την «κορυφή» της πρωινής ζώνης όμως το συμβόλαιο της λήγει στις 30 Ιουνίου. Δηλαδή σε μία μόλις εβδομάδα, αν δεν έχει ήδη ενδώσει σε κάποιον από τους «μνηστήρες» που δίνουν γη και ύδωρ για να την αποκτήσουν, θα πρέπει να απαντήσει στον ΑΝΤ1.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι επιθυμεί για το τηλεοπτικό της μέλλον η Φαίη. Το μόνο σίγουρο ότι μία αλλαγή είναι απαραίτητη. Άλλωστε, έχει τακτοποιήσει και τον πρώην σύζυγό της στο κανάλι. Ο Γιώργος Λιάγκας δικαίως καλά κρατεί στο κανάλι αφού οι δημοσιογραφικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές ειδικά στο κομμάτι της συνέντευξης. Όμως προς τα πού θα κινηθεί η Φαίη; Υπάρχουν εντέλει σχέδια αλλαγής εκπομπής ή ολοκληρωτικής μετακίνησης τηλεοπτικού σταθμού;

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στη δημοσιογραφική πιάτσα, OPEN και STAR επιθυμούν διακαώς τη στελέχωση της πρωινής ζώνης τους από μία έμπειρη «πρωινατζού». Ο όρος είναι ίσως «βαρύς» αλλά η αλήθεια είναι ότι η Φαίη Σκορδά αποτελεί μία καλή πρόταση για πρωινό. Δροσερή και ετοιμόλογη, έτοιμη ακόμα κα για καυγά, η παρουσιάστρια ενδεχομένως να κάνει την έκπληξη και να καταλήξει στο Star!

Ποιος άλλωστε ξεχνά την «προφητική» δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1;

«Αν έκανα βραδινή εκπομπή και μπορούσα να διαλέξω θα την έκανα με τη Φαίη Σκορδά. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ διαφορετικές. Δεν είμαι ανταγωνιστική. Η μητέρα μου έλεγε πως ο ήλιος φέγγει για όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Οψόμεθα!