Για δεύτερη μέρα η Σίσσυ Χρηστίδου απουσιάζει από το «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA καθώς ο κορωνοϊός της χτύπησε την πόρτα.
Ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και γιατί άλλωστε! Με το πλατύ της χαμόγελο η παρουσιάστρια καλημέρισε τους συνεργάτες της κατά την έναρξη της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA ήταν πανέμορφη, χτενισμένη βαμμένη και περιποιημένη! Στο πλευρό της είχε βέβαια το οξύμετρο, το θερμόμετρο αλλά και τον καφέ της! Με λίγα λόγια ήταν εκθαμβωτική φορώντας το υπέροχο λευκό της πουκάμισο, ωστόσο όπως αποκάλυψε από τη μέση και κάτω προτίμησε να φορέσει κάτι πιο χαλαρό.

«Ντύθηκα, χτενίστηκα, βάφτηκα… Δεν είμαι το ίδιο από τη μέση και πάνω», είπε και έδειξε on camera τις πιτζάμες της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια ανέφερε πως το μπούκωμα επιμένει, όπως και ο βήχας.

«Γενικότερα είμαι καλά. Είναι σαν μία γρίπη, μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, για τέτοια γρίπη μιλάμε», είπε για την πορεία της υγείας της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν απούσα από το «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί του Σαββάτου, καθώς είναι θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μέσω skype και έστειλε το δικό της μήνυμα. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια, αντιμετώπισε με χιούμορ την περιπέτειά της, ωστόσο το αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα και μόνη της στο σπίτι.

“Σου’ ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κ γώ στα δίχτυα του Covid 😎 Καλεσμένη λοιπόν σήμερα στο @xamogelakaipali με καπετάνιο τον κουμπαρούλη @pavlosstamatopoulos πλάι στην υπερομαδάρα! Δεν μασάμε μωρέ…” έγραψε χαρακτηριστικά.