Το επεισόδιο της σειράς Σασμός του Alpha όπου ο Πετρής βρίσκει τραγικό θάνατο από τον Αστέρη πραγματικά συγκλόνισε το κοινό. Βέβαια οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τον ρόλο. Όπως για παράδειγμα ο ρόλος της Μαρίνας, μητέρας του Πετρή, τον οποίο έχει αναλάβει η Μαρία Πρωτόπαππα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς του Alpha,, Σασμός.

«Στο φονικό του Πετρή δεν επλήγη μόνο ο Πετρής αλλά και όλη η Ελλάδα. Προκάλεσε λύπη και συναισθήματα σε αυτούς που παρακολουθούν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν τώρα, μετά τον ντόρο που έγινε. Μας επηρέασε», σχολίασε ο συγγραφέας του βιβλίου και συνέχισε:

«Μετά από τον Πετρή θα γίνουν κι άλλα φονικά».

Για τον Αστέρη είπε: «Η μεγαλύτερη ελευθερία του Αστέρη είναι αυτά τα κάγκελα. Θα πάρει τη δύναμη που χρειάζεται και θα μας δώσει έναν ρόλο περισσότερο αγαπητό και ο κόσμος θα τον αγκαλιάσει. Θα είναι στο πλάι του».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε: «Γίνονται συζητήσεις για κάποια άλλα βιβλία μου. Όλα ξεσκονίστηκαν».

Σασμός: Πεθαίνει η Αργυρώ;

Στο μεταξύ όπως γράφει στο Τηλέραμα ο Βασίλης Ανδριτσάνος η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η πρωταγωνίστρια παλεύει με τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της και με τον θυμό της για τον Αστέρη. Εκείνος είναι που έγινε φονιάς και κατέστρεψε τη ζωή της, αλλά και το μέλλον τους. Κάθε μέρα η νεαρή κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη μαυρίλα και στην απόγνωση και δεν έχει διάθεση ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το βύθισμά της στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία, όμως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι πού θα φτάσει όλο αυτό. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού δεν θέλει πια να ζει δίχως τον αδελφό της και τον Αστέρη.