Το συγγραφικό δίδυμο Ρήγας- Αποστόλου, που είχε χαθεί για αρκετό καιρό πριν τη σειρά της ΕΡΤ « Η τούρτα της μαμάς», φαίνεται πως… επανήλθε για τα καλά!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, που μόνο επιτυχίες έχουμε να θυμόμαστε, θα προκαλέσουν διπλό χτύπημα για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο σειρές για τις οποίες ακούγεται ότι έχουν υπογράψει, θα προβληθούν από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο μεταξύ, το κανάλι του Alpha επιθυμεί να επενδύσει περισσότερο στη μυθοπλασία. Επίσης πρόκειται να εντάξει άλλες τρεις σειρές στο πρόγραμμά του. Μάλιστα, μία από αυτές επρόκειτο αρχικά να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά ματαιώθηκε επεισοδιακά με εξώδικα ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Πρόκειται για το «Room service, πλιζ», μια κωμωδία με την υπογραφή του Αλ. Ρήγα, που παρότι προαναγγέλθηκε με τρέιλερ για πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, τελικά δε βγήκε πότε στον αέρα.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα η ΕΡΤ  μιλά με τον Αλέξανδρο Ρήγα για μια σειρά που συζητήθηκε όσο ελάχιστες και ίσως ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα. Πρόκειται για την κωμική σειρά που παίχτηκε για λίγα επεισόδια στο Mega «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»! Η παραγωγή τότε ολοκληρώθηκε μόλις στο έκτο επεισόδιο, καθώς οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς είχαν κακές σχέσεις μεταξύ τους. Σχεδόν 20 χρόνια μετά, όμως, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις η σειρά να βγει με νέα επεισόδια στους δέκτες μας. Φυσικά, εάν αυτό συμβεί, θα περιλαμβάνει διαφορετικό καστ αλλά και σεναριακές αλλαγές που θα δώσουν στη σειρά μια μοντέρνα άποψη!

Θυμίζουμε ότι το σενάριο της πρωτότυπης σειράς ήθελε τέσσερις σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες να συναντιούνται ξανά πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους τραυματική γνωριμία, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από τους θύτες. Τους βασικούς ρόλους τότε κρατούσαν οι Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Αβα Γαλανοπούλου και Ελένη Ράντου.