Το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη θέση του παρουσιαστή. Το τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, ήρθε στον αέρα του ΑΝΤ1 το πρώτο μεγάλης διάρκειας τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Σε αυτό, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντάει έναν ανυποψίαστο παίκτη στα… χωράφια για να συνεχίσουν στο στούντιο!

Ράδιο Αρβύλα: «Καλό καλοκαίρι» από την Θεσσαλονίκη

Ετοιμοι να ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» είναι οι Ράδιο Αρβύλα, αφού, όπως είχαν πει από την αρχή της σεζόν, θα σταματήσουν τις εκπομπές τους την Παρασκευή 15 Απριλίου, δηλαδή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ωστόσο στον ΑΝΤ1 θέλουν να κρατήσουν… ζεστή τη ζώνη όπου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι, αμέσως μετά το Πάσχα, από τη Δευτέρα 25 Απριλίου, τη θέση τους την ίδια ώρα στο καθημερινό πρόγραμμα θα πάρει ο Γρηγόρης Αρναούτoγλου, παρουσιάζοντας το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αυτές τις μέρες μάλιστα γίνονται εντατικά γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού ώστε να υπάρχουν αρκετά έτοιμα επεισόδια.

Η παρέα από την Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης και τον Μάρτιο.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54 (και όχι μόνο), με μέσο όρο 20,3%.