Στις 25 Απριλίου, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων των 7 μ.μ., κάνει ντεμπούτο στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κλασικά και αγαπημένα, τηλεοπτικά παιχνίδια!

Το μεγάλο έπαθλο για όποιον φτάσει μέχρι το τέλος αγγίζει το ποσό των 100.000 ευρώ. Τα γυρίσματα του κλασικού game show, που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, άρχισαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ράδιο Αρβύλα: «Καλό καλοκαίρι» από την Θεσσαλονίκη

Ετοιμοι να ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» είναι οι Ράδιο Αρβύλα, αφού, όπως είχαν πει από την αρχή της σεζόν, θα σταματήσουν τις εκπομπές τους την Παρασκευή 15 Απριλίου, δηλαδή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ωστόσο στον ΑΝΤ1 θέλουν να κρατήσουν… ζεστή τη ζώνη όπου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι, αμέσως μετά το Πάσχα, από τη Δευτέρα 25 Απριλίου, τη θέση τους την ίδια ώρα στο καθημερινό πρόγραμμα θα πάρει ο Γρηγόρης Αρναούτoγλου, παρουσιάζοντας το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αυτές τις μέρες μάλιστα γίνονται εντατικά γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού ώστε να υπάρχουν αρκετά έτοιμα επεισόδια.

Η παρέα από την Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης και τον Μάρτιο.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54 (και όχι μόνο), με μέσο όρο 20,3%.