Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο μύθος των ’80s μιλά στο περιοδικό Ok! για τις βιντεοκασέτες, το Ρετιρέ και τους Μικρομεσαίους αλλά και για το αν ήθελε να γυρίσει στην εφηβεία! Επιπλέον ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν θα τον απολαύσουμε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1.

Για τη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας

«Ήταν η δουλειά μας τότε, δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραοη ή κινηματογράφος. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει ένας ηθοποιός. Οι συνθήκες και οι δυνατότητες ήταν τέτοιες, δεν ξέραμε κάτι άλλο. Προσωπικά, ένιωθα πως έκανα κινηματογράφο, άσχετα με το αν προβάλλονταν σε βίντεο. Κατηγορήθηκαν, αλλά εντάξει… Από την άλλη, δεν θέλω να πω πως έκανα εξαιρετικές ταινίες ή ότι διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Κάποιες ήταν καλές για τα δεδομένα, κάποιες όχι, όπως συμβαίνει παντού.»

Επιπλέον ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών τότε ενώ είπε ότι δεν έμεινε «κολλημένος» σε τίτλους και ταμπέλες του «ζεν πρεμιέ». Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς του, είσαι νέος άρα και ζεν αλλά ο ίδιος ομολογεί ότι δεν ένιωθε ιδιαίτερα ωραίος για να το χρησιμοποιήσει.

Παραδέχεται ότι δε βλέπει το Ρετιρέ και τους Μικρομεσαίους γιατί είναι μέρος της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης ενώ τονίζει ότι δεν ασχολείται με το παρελθόν γιατί το τώρα είναι καλύτερο!

Επιπλέον ο ηθοποιός, Παύλος Ευαγγελόπουλος, εξομολογείται ότι είναι ευέξαπτος αλλά του περνάει γρήγορα ενώ λέει ότι είναι ο πιο δειλός άντρας που υπάρχει αφού ποτέ δεν έχει πάει να μιλήσει σε γυναίκα που του αρέσει!

 

Όλες οι ειδήσεις

Χαιρέτα μου τον πλάτανο επόμενα επεισόδια: Γονείς Κατερίνα-Παναγής!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής όσο πάει και χειροτερεύει!

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν θα παίξει ούτε φέτος