Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» επιστρέφει στις οθόνες για τρίτη χρονιά και η συνέχεια προβλέπεται απολαυστική!

Η μέρα της Κατερίνας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Συγκεκριμένα, ο Παναγής φέρνει τον νέο φίλο του στο σπίτι χωρίς να την ειδοποιήσει και εκείνη τον υποδέχεται με αμφίεση ιδιαίτερα… αποκαλυπτική. Από την άλλη, οι κάτοικοι του κοινοβίου έχουν μπει για τα καλά στο μάτι του Χαραλάμπη, που μπορεί μέχρι τώρα να τους κατηγορούσε για πταίσματα, αλλά τώρα πια είναι σίγουρος πως είναι κλέφτες. Παράλληλα, ο Σίμος βρίσκει δύο τεστ εγκυμοσύνης στο κομμωτήριο και η φαντασία του οργιάζει! Ο νεαρός, λοιπόν, αρχίζει να περιπλανιέται στον Πλάτανο και να διαδίδει πως η Αγγέλα και η Κατερίνα θα γίνουν μαμάδες. Ο Παναγής πετάει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η αγαπημένη του ταράζεται! Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Αγγέλα βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο «Θαυμαζόλ» μιας και τα Θαύματα φαίνεται να «πουλάνε» πολύ στο χωριό. Κι ενώ το πολύτιμο αβγό συνεχίζει να αγνοείται ο εγκέφαλος της κλοπής σαστίζει όταν ακούει τη λέξη «Πλάτανος»!

Την επόμενη μέρα, ο Πετράν και ο Σώτος εισβάλλουν στο σπίτι του Χαραλάμπη, την ώρα που η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης. Μάλιστα, η κοπέλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί, το οποίο Θα ήταν αγνώστου πατρός. Από την άλλη, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο Θετικά τον γκουρού Σώτο και απ’ ό,τι φαίνεται φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει. Οι ώρες περνούν και Σώτος και ο Πετράν εγκλωβίζονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χεριά τους την πολυπόθητη τσάντα. Η Κατερίνα, πάλι, εγκλωβίζεται κάπου ανάμεσα στο ένστικτο του Παναγή και στα προφητικά όνειρα της Φιλιώς και αρχίζει να χάνει τον εαυτό της. Κι ενώ ο παπάς προσπαθεί να εμποδίσει τη Βαλέρια να πιει νερό από τη μαγική βρύση, εκείνη πίνει για να του σπάσε νεύρα και τελικά τρελαίνεται… για εκείνον. Ο άντρας έχει μεταμορφωθεί πια σε αντικείμενο του πόθου στα μάτια της Βαλέριας, η οποία τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Εν τω μεταξύ ο Χαραλάμπης νομίζει πως έχει άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του «επιβεβαιώσει». Παράλληλα, ο Παναγής και η Κατερίνα προσπαθούν συνειδητοποιήσουν πως θα γίνουν γονείς, την ώρα που ο Τζώρτζης τούς ζητάει μια μεγάλη χάρη.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δείτε τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου για πασίγνωστο δημοσιογράφο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτά τα είναι τα μυστικά του Αριστείδη Γερακά

Έλλη Κοκκίνου: Έλεος! Κάποιος να την αλείψει με λάδι