Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή και όσο πιο πολύ μελετάμε το πρόγραμμα με τις ελληνικές σειρές που ξεκινούν από σήμερα (19/9), τόσο πιο πολύ απορούμε για τον ΑΝΤ1 και τις αποφάσεις που πήρε ο προγραμματισμός του τηλεοπτικού σταθμού σε ό,τι έχει να κάνει με τη σειρά Παγιδευμένοι.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα σειρά του σταθμού θα προβάλλεται στις 21:00 απέναντι στη σειρά του Alpha, Σασμός και στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Πρόκειται για δύο σειρές που όχι απλά έδωσαν τις… εξετάσεις τους την περασμένη σεζόν αφού οι επιδόσεις στους πίνακες της AGB ήταν τουλάχιστον δυνατές, αλλά συνεχίζουν και φέτος με ένα δυνατό promo από τα κανάλια τους, με σειρά trailers, με συνεντεύξεις των ηθοποιών αλλά και spoilers όλο το καλοκαίρι. Ακόμα και οι λογαριασμοί των πρωταγωνιστών στο Instagram, έχουν να δώσουν πληροφόρηση στο κοινό.

Ο προγραμματισμός επιλέγει μία νέα σειρά λοιπόν να παίξει απέναντι σε μεγαθήρια και ίσως να την «κάψει» όπως ακριβώς έγινε και την περασμένη σεζόν με τη σειρά Ήλιος που άλλαζε συνεχώς ώρες προβολής με αποτέλεσμα ακόμα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές να μην ξέρουν πότε… προβάλλεται!

Από την άλλη, γιατί ακόμα μία δραματική σειρά στην prime time ενός καναλιού; Πόσο πίκρα πρέπει να σηκώνει κι ο τηλεθεατής τον χειμώνα που σίγουρα θα είναι… βαρύς; Ακόμα και ο ΣΚΑΪ με τη νέα του σειρά, τον «Γλυκάνισο», που ίσως εξελιχθεί στους «Ψίθυρους Καρδιάς» των ’00s, έχει καλύτερη τύχη αφού είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον σταθμό και μπορεί η περιέργεια των τηλεθεατών, να του δώσει ικανοποιητικά ποσοστά και να το διατηρήσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Ενδεχομένως, και χωρίς βέβαια να προκαταβάλλουμε τίποτα, να ήταν καλύτερη ώρα προβολής στις 20:00 όπου οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν δελτίο ειδήσεων.

Αυτά βέβαια είναι πολύ νωρίς για να κριθούν και χωρίς να έχουμε εικόνα, τουλάχιστον δέκα ημερών, από τις θεαματικότητες των καναλιών.

Εδώ θα είμαστε και θα είναι (μάλλον…)

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Παγιδευμένοι

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ υποψιάζεται πως η Ραζάν έχει σχέση – Εξαφανίσεις προσφύγων ανατρέπουν τα πάντα

Η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM χωρίς ενωμένα φρύδια (φωτογραφίες)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμη η πρόταση γάμου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου-Τρία χρόνια μετρά η σχέση