Δε μοιάζει να είναι για πολύ καιρό ακόμα ελεύθερος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Και όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και στο προσωπικό αφού αμέσως μετά τη συγκατοίκηση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου θα έρθει βέβαια και ο γάμος.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μπορεί να είναι ελεύθερος στα επαγγελματικά, για λίγα τουλάχιστον εικοσιτετράωρα ακόμα, αλλά στα προσωπικά η σχέση του με την τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Στις αρχές του μήνα έκλεισαν μαζί τρία ευτυχισμένα χρόνια με την τραγουδίστρια να δηλώνει κάθετα ότι ο Αλέξανδρος είναι ο άντρας της ζωής της. Όπως είπε σε πρόσφατη συνένετυξή της τόσο εκείνος όσο και εκείνη είναι δίπλα του 100% ιδιαίτερα στην κομβική φάση που περνάει τώρα με την καριέρα του και το επαγγελματικό του μέλλον. Όμως και εκείνος είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι είναι άνθρωπος που πιστεύει στο θεσμό της οικογένειας και θεωρεί ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του!

Το ζευγάρι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του αφού ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι μόνιμα στην Αθήνα πλέον, λόγω του επόμενου επαγγελματικού βήματος που πρόκειται να κάνει σε μεγάλη ομάδα των Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκαν σε εξωτικούς προορισμούς όπως το Μπαλί και την Ινδονησία ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και ελληνικούς προορισμούς όπως το Πόρτο Χέλι!

Δείτε φωτογραφικά τους στιγμιότυπα από το Instagram

 

Όλες οι ειδήσεις

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ψάχνονται με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Viral: Κύπριος τραγουδάει Αργυρό σε καμήλες και αυτές χορεύουν

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Συνάντηση φωτιά Πάρη – Αμαλίας – Ο Χρηστίδης θέλει να κλείσει την υπόθεση του φόνου