Έρωτας φυγάς – OPEN: Τα στελέχη του OPEN έχουν αποφασίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν να επενδύσουν στη μυθοπλασία και να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές ξεχωριστές σειρές.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η νέα δραματική σειρά εποχής που φέρει τον τίτλο «Έρωτας φυγάς», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου.

Πρόκειται για μια ιστορία με πυρήνα μια βαθιά αγάπη, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και στη Θύελλα του καταδικασμένου φτάνει να παραβιάσει κανόνες ισοπεδώνοντας τις σχέσεις.

Είναι ένας έρωτας που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β” Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα του Εμφυλίου λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος.

Έρωτας φυγάς – OPEN: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και τα ένοχα μυστικά

Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και τα ένοχα μυστικά της νέας σειράς του Open Beyond αναμένεται να καθηλώσουν τους πάντες.

Τους κεντρικούς χαρακτήρες πλαισιώνουν πρόσωπα – κλειδιά που παίζουν κομβικό ρόλο στις εξελίξεις. Η μητέρας της Μαριέττας, η γλυκιά Αθηνά με καταγωγή από τη Σμύρνη (Έφη Παπαθεοδώρου), η Ελπίδα (Μαρία Κωνσταντάκη) είναι η ξαδέρφη του Ιάσονα που είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη (Κώστας Καζανάς).

Συνολικά το καστ της σειράς θα αποτελείτε από τους: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Συμμετέχουν επίσης οι: Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη και Χρύσα Κλούβα.