Η σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, που για δεύτερη σεζόν κρατάει υψηλές θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, δεν πρόκειται να προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουνίου. Ωστόσο αυτό θα είναι για μία και μόνο ημέρα αφού στις 19:00 θα προβληθεί ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Μάλτα – Ελλάδα.

Η Εθνική ομάδα έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Γερμανία και την Μάλτα μέσα στον Ιούνιο, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας.

Πάντως στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (12/6) Ντίνος και η Αμαλία είναι αποφασισμένοι να φύγουν κρυφά και δρομολογούν το σχέδιο τους. Ο Πάρης χαίρεται, που θα γίνει πατέρας, αλλά ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την σκληρή στάση του Μπουραντά. Περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ διεκδικεί το δικαίωμα του να ζήσει με τη γυναίκα του και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Επισκέπτεται τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, αλλά συνάντηση τους καταλήγει σε φωνές και απειλές εκατέρωθεν.

Ο Πάρης φεύγει και η νοσοκόμα βρίσκει τον Χριστόφορο σε άσχημη κατάσταση. Η αστυνομία χτυπά την πόρτα του Χρήστου και η Στέλλα από μέσα προσποιείται πως όλα είναι καλά. Η Στέλλα δε συμφωνεί με τη μητέρα της να ζητήσουν βοήθεια, αντιθέτως βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου σε ένα συρτάρι και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει, καθώς πιστεύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν από αυτόν οριστικά.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα