Ο Γιώργος Λιάγκας «τελειώνει» τους Ράδιο Αρβύλα-Ποια η θέση του ΑΝΤ1- Τον τελευταίο καιρό η ελληνική τηλεόραση βάλλεται από παντός είδους κόντρες, που αφορούν κυρίως, τα νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι παρουσιαστές-δημοσιογράφοι να καταλήγουν… νούμερα!

Έτσι, μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου που ομολογουμένως δε διανύει και την καλύτερη εβδομάδα της, ήρθε η σειρά ο Γιώργος Λιάγκας να ρίξει το γάντι στους Ράδιο Αρβύλα με αφορμή τη σάτιρα που έκαναν οι παρουσιαστές στην εκπομπή της Πέμπτης (09/11) και αφορούσε στα Τέμπη και τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Λιάγκας προσπάθησε ουσιαστικά να «ξεπλύνει» τον Άδωνι για τα όσα ειπώθηκαν για τα Τέμπη λέγοντας τα εξής:

«Και να το πίστευε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα έβγαινε να πει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη. Και να το πίστευε δεν θα το έλεγε, δεν είναι βλάκας. Δεν θα έπρεπε να το πει, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Έκανε λάθος ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι πολύ λεπτό ζήτημα για να κάνεις λεκτικά τερτίπια και καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς. Δεν θα έπρεπε να το πει, όμως δεν το εννοούσε».

Το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είπε:

«Μου κάνει εντύπωση ότι στην πολύ δημοφιλή διασκεδαστική εκπομπή αναπαράγονται δηλώσεις που είναι εναντίον. Είχα καταλάβει ότι στην τηλεόραση δεν πρέπει να αναπαράγουμε πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούμε. Προφανώς, ισχύει κάτι διαφορετικό, αναπαράγουμε πράγματα για να πούμε την αντίθεσή μας. Απ’ ό,τι παρακολούθησα, επικαλέστηκαν μία είδηση την οποία δεν την έδειξαν, την περιέγραψαν. Αυτό που είδαμε είναι κάτι άλλο από αυτό το οποίο έλεγαν. Αυτό το οποίο σχολίασαν στην πραγματικότητα ήταν η δική τους παρέμβαση».

Ενώ και η Άρια Καλύβα είπε: «Ούτε για σάτιρα αυτό το θέμα ενδείκνυται. Εγώ θυμάμαι όταν κλαίγαμε όλοι μας εδώ μέσα, τώρα βλέποντας αυτό το βίντεο με τα χαχανητά, σφίχτηκε το στομάχι μου, πόνεσε η καρδιά μου. Δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ η σάτιρα».

Τέλος ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 είπε: «Η σάτιρα έχει ένα πλεονέκτημα, εσύ μπορείς να βγάλεις τον κ. Γεωργιάδη και να τον ξεσκίσεις, όμως θα δεχθείς κριτική. Η σάτιρα μπορεί να κρίνει ό,τι θέλει από τον κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα δεχθεί κριτική γιατί είναι σάτιρα. Όπου Γεωργιάδης βάλτε και άλλο όνομα, καταλαβαίνετε τι εννοώ».

Η κόντρα μεταξύ Λιάγκα και Κανάκη είναι γνωστή εδώ και καιρό αδιαφορώντας προφανώς για τις συστάσεις που έχουν δεχθεί από το κανάλι στο οποίο εργάζονται και οι δύο πλευρές. Επιπλέον όλοι νομίζαμε ότι ο συμπαθέστατος Άδωνις Γεωργιάδης έκανε το λάθος με τα Τέμπη. Γιατί στο κάδρο μπήκαν οι Αρβύλα τελικά;

Είναι ωστόσο γνωστή η τακτική να αφήνουμε να πουν ό,τι θέλουν και στο τέλος όλοι να είναι μία χαρούμενη ατμόσφαιρα μιας και στο τέλος, όλοι φίλοι θα είναι…

Γιώργος Λιάγκας εναντίον Ράδιο Αρβύλα

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!