Μπορεί η ελληνική τηλεόραση να είναι «άκρως οικογενειακή» μιας οι παρουσιαστές την τελευταία δεκαετία είναι σαν «στενοί συγγενείς» αλλά όλο και κάτι γίνεται για να ταράζεται ο μικρόκοσμός της.

Τελευταίο περιστατικό η άνευ προηγουμένου ξαφνική κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά. Πρωταγωνιστής μάλιστα των όσων ειπώθηκαν, είναι ένας «γερόλυκος» της τηλεόρασης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όλα ξεκίνησαν με τα όσα έγιναν στην εκπομπή Super Κατερίνα και την κόντρα Light-Μικρούτσικου. Αυτό σχολίασε στην εκπομπή Fay’s Time, η Φαίη Σκορδά και από αυτό αρπάχτηκε η Κατερίνα η οποία είπε στη σημερινή (8/11) εκπομπή:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω.Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

Δύσκολες ώρες στην ελληνική τηλεόραση

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα ηρέμησε λέγοντας: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

 

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι.

 

Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά… Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Και η Φαίη όμως απάντησε λέγοντας: «Μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα… Μου έχουν στείλει μήνυμα σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες μου που έχουν περάσει από τις εκπομπές μου. Και θέλω να στείλω σε όλους ένα μεγάλο φιλί. Σας αγαπώ!».

 

Ελληνική τηλεόραση: Όλα για τα νούμερα;