Ύστερα από τον… κώδωνα του κινδύνου που έκρούσε το κοινό τη φετινή σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο σταθμόs του ΑΝΤ1 πάτησε γκάζι προκειμένου να ετοιμάσει για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα πρόγραμμα που θα έχει ως πυλωνα και παλι τη μυθοπλασία, εντάσσονταs μεταξύ άλλων δύο κωμικέs σειρέs.

Οι δύο κωμικές σειρές που θα δούμε στον ΑΝΤ1

«Εκτός υπηρεσίας»
Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης σειράς που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως. Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Σύμφωνα με το σενάριο, όλα εξελίσσονται σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά.

Εκεί η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη. Μια ειδοποίηση όμως από τα κεντρικά της αστυνομίας αναστατώνει την ηρεμία των κατοίκων. Ο λόγος; Το αστυνομικό τους τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ως συνέπεια αυτού οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού. Εκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: Να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητούν δύο ονόματα-έκπληξη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Πάνος Βλάχος.

«Ποιος Παπαδόπουλος;»
Το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή ετοιμάζονται για το επόμενό τους εγχείρημα που φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;», με τον Βασίλη Μυριανθόπουλο να έχει το σκηνοθετικό πρόσταγμα.

Ρίσβας Σακαλή νέα σειρά ΑΝΤ1
Οπως καταλαβαίνετε οι… Παπαδόπουλοι είναι πολλοί, όπως τα μπερδέματα και τα ευτράπελα που θα ακολουθήσουν. Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι δύο ζευγάρια που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους καθώς προέρχονται από κοινωνικές τάξεις, έχουν διαφορετικές συνήθειες και ενδιαφέροντα και φυσικά διαφορετική καθημερινότητα. Το χειρότερο όλων είναι όμως ότι θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.