Μια καινούρια κωμική σειρά ενέκρινε ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Τίτλος της «Ποιος Παπαδόπουλος» και στο επίκεντρο της ιστορίας δύο ζευγάρια από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, με διαφορετικές συνήθειες και ενδιαφέροντα, που για κάποιον λόγο θα αναγκαστούν ύστερα από μια… καταστροφή να συγκατοικήσουν στην έπαυλη του πλούσιου ζευγαριού.

Μια συγκατοίκηση εξαιτίας της οποίας, σύμφωνα με το σενάριο των έμπειρων Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή («50-50», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Ταμάμ» και πολλές ακόμα επιτυχημένες σειρές) Θα προκαλούνται πολλές κωμικές καταστάσεις.

Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Θα υπογράφει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος που γνωρίζει τον ρυθμό της κωμωδίας, και οι «Παπαδόπουλοι» θα μοιράζονται τα παθήματά τους με τους τηλεθεατές δύο φορές την εβδομάδα!

MEGA: Έρχεται ο Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, από το προηγούμενο καλοκαίρι, έχει έρθει σε συμφωνία με το MEGA για να επιστρέψει στη συχνότητα του σταθμού και να παρουσιάσει μία καινούργια και αρκετά φιλόδοξη δραματικη σειρά. Αν και αυτη έφερε τον τίτλο «Ο δάσκαλος», ο δημιουργός αποφάσισε ότι το «Maestro» ταιριάζει πολύ περισσότερο.

Εκεί, λοιπόν, αφηγείται μία συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, ενώ πρόκειται να δούμε την κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η σειρά «Maestro», αποτελούμενη από εννέα επεισόδια, γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους χαρακτήρες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Επιπλέον, ο τελευταίος, σε εμφάνισή του στην εκπομπή του MEGA «Ελένη» επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, τα οποία, τελικά, Θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου από τους Παξούς.