Νέες σειρές στην τηλεόραση! Η δραματική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία, ήρθε στον ΑΝΤ1 . Μια συγκλονιστική ιστορία, με καταιγιστική πλοκή, ανατρεπτικές εξελίξεις και δυνατό καστ, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 21.00.

Ο Φιράτ Μπουλούτ είναι ένας ιδεαλιστής και τίμιος εισαγγελέας που εργάζεται στο δικαστικό σύστημα της Κωνσταντινούπολης. Τα έχει όλα, μια επιτυχημένη και ανερχόμενη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και το σεβασμό των συνεργατών του. Μια μέρα, ο Φιράτ ξυπνά και βρίσκεται στη φυλακή για το φόνο της γυναίκας του Ζέίνέπ και της κόρης του Ναζλί! Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του πριν από πέντε μήνες -εκτός από αυτό τίποτα άλλο-, η μνήμη του μοιάζει να έχει διαγραφεί. Μόνος του, χωρίς αναμνήσεις και χωρίς φίλους να τον βοηθήσουν, πρέπει να προσπαθήσει να εξιχνιάσει τη δολοφονία της οικογένειάς του μέσα από ένα κελί φυλακής και συγχρόνως να αγωνιστεί για να ανακτήσει τη μνήμη του, τη ζωή του και την ελευθερία Του.

Νέες σειρές και στον Alpha

Μέσα στον Απρίλιο Θα δούμε τη νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας του ΑΡΗΑ με τίτλο «Ψέματα», που έχει ξεκινήσει γυρίσματα και εξελίσσεται στην Πάτρα.

Το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Πρόκειται για ένα κοινωνικό θρίλερ, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Η ιστορία είναι βασισμένη στη βρετανική σειρά «Liar» του ITVκαι της Sundance με κεντρικά πρόσωπα της πλοκής μια δασκάλα και ένα γιατρό. Πρωταγωνιστούν: Χρήστος ΛούΛης, Αεξάνδρα Αϊδίνη, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Κίμωνας Κουρής, Βίκυ Παπαδοπούλου και Δημήτρης Αριανούτσος.