Νέες τηλεοπτικές σειρές αναμένεται να προβληθούν από τους δέκτες μας αφού φαίνεται ότι οι τηλεθεατές είχαν ανάγκη από μυθοπλασία αλλά και κωμωδία!

Νέες τηλεοπτικές σειρές: «Super Mαmmy» (ΑΝΤ1)

O ΑΝΤ1 , μέσα στο επόμενο διάστημα, πρόκειται να προσθέσει στο πρόγραμμά του μία νέα σειρά. Αναφερόμαστε στην κωμωδία «Super Mammy», η οποία είναι βασισμένη στο βρετανικό φορμάτ «Mrs Βrown’s Boys», σε σενάριο Μάρκου Σεφερλή – Στέλιου Παπαδόπουλου και σκηνοθεσία του πρώτου. Εκεί, ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, σε μία αθάνατη Ελληνίδα μάνα. Αυτή την… γνωστή που είναι υπερπροστατευτική και πανταχού παρούσα, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της μητέρας σε μία κλασική οικογένεια. Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή παίζουν οι Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Κώστας Σόμμερ, Τάνια Τρύπη, Σταύρος Νικολαίδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης κ.ά.

Νέες τηλεοπτικές σειρές: «Ψέματα» (ΑLPHA)

O ΑLΡΗΑ, μετά την επιτυχία που σημειώνουν οι φετινές επιλογές του στον τομέα της μυθοπλασίας, αποφάσισε να επενδύσει παραπάνω σε αυτή και να εντάξει στο πρόγραμμά του μία νέα δραματική σειρά με στοιχεία θρίλερ. Αυτή φέρει τον τίτλο «Ψέματα», είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ, με τη διασκευή σεναρίου να υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκικαπέππας. Από εκεί και πέρα, η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν άντρα και μία γυναίκα. Το ζευγάρι βγαίνει ραντεβού και την επόμενη μέρα είναι προφανές ότι κάτι δεν έχει πάει καλά.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό θρίλερ στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια ιστορία για την συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη βρετανική «Liar» του ITV και της Sundance TV με κεντρικά πρόσωπα της πλοκής μια δασκάλα και έναν γιατρό, τις εκδοχές τους για μιαν αλήθεια και τις συνέπειες που προκαλούν οι ενέργειες τους στους στενούς και ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους τους.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Χρήστο Λούλη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ιωάννη Παπαζήση, Ζέτα Δούκα, Κίμωνα Κουρή, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δημήτρη Αριανούτσο κ.ά.