Με νέα σειρά μυθποπλασίας έρχεται στον Alpha και τα«Ψέματα» έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Η ιστορία θα εξελίσσεται στην  Πάτρα και το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό θρίλερ στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια ιστορία για την συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη βρετανική «Liar» του ITV και της Sundance TV με κεντρικά πρόσωπα της πλοκής μια δασκάλα και έναν γιατρό, τις εκδοχές τους για μιαν αλήθεια και τις συνέπειες που προκαλούν οι ενέργειες τους στους στενούς και ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους τους.

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα». Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Πιθανόν η σειρά να αρχίσει να προβάλλεται με τον ερχομό του Απριλίου.