Νέες παραγωγές αλλά και τηλεμαραθώνιοι έρχονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Για την ακρίβεια, ανεβάζει ταχύτητα στη μυθοπλασία ο ΑΝΤΙ ενόψει της νέας σεζόν, σχεδιάζοντας ήδη δύο νέες μεγάλες παραγωγές. Μετά το τέλος των «Αγρίων μελισσών» τον Ιούνιο, το κανάλι του Αμαρουσίου θα καλύψει το μεγάλο κενό στην prime time κατά κύριο λόγο με σειρές μυθοπλασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤΙ «κλειδώνει» ήδη την πρώτη παραγωγή που θα αποτελεί την ελληνική μεταφορά τουρκικού σίριαλ, το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ η παραγωγή θα υπογράφει η Πεδίο Productions.

Η εν λόγω σειρά θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, με επεισόδια διάρκειας μιάμισης ώρας. Την ίδια στιγμή, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο ΑΝΤΙ προκειμένου να κλείσει η νέα του καθημερινή σειρά, για την οποία αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές τις επόμενες ημέρες.

Παραγωγές της ΕΡΤ: Άτυπος τηλεμαραθώνιος για την Ουκρανία

Έναν άτυπο τηλεμαραθώνιο με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Ουκρανία», παρουσιάζει η ΕΡΤ1, τον οποίο ανοίγει εκτάκτως το «Μουσικό κουτί» αύριο Δευτέρα στις 22:00.

Μαζί με τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη ενώνουν δυνάμεις 45 καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν σε απροσδόκητα ντουέτα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Μανόλης Φάμελλος καθώς και ο Ερικ Μπάρτον των Animals, που κλείνουν όλοι μαζί τη βραδιά.

Για τη συγκέντρωση χρημάτων θα δοθεί ένας πενταψήφιος αριθμός για κλήσεις και αποστολή sms, ενώ το πoσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί απευθείας σε λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος με τη σειρά του θα μεταφέρει τα χρήματα στον ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό.

Στο έκτακτο «Μουσικό κουτί» για την ειρήνη απευθύνουν χαιρετισμό μέσω βίντεο ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Δήμητρα Γαλάνη. Ο πενταψήφιος αριθμός θα γνωστοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώ θα είναι ενεργός και την Τρίτη.