Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει γίνει γνωστός λόγω κυρίως της υπερέκθεσης στην  οποία υποβάλλει τον εαυτό του αλλά και τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιλάειρα. Ωστόσο σήμερα «απείλησε» τα Μέσα ότι μπορεί να μην ξαναμιλήσει τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του.

Ο καλλιτέχνης αλλά και παραγωγός θέλησε να κάνει μία έκπληξη στην αγαπημένη του τραγουδώντας για εκείνη στην επίδειξη μόδας όπου λάνσαρε την καινούργια της κολεξιόν.

Ωστόσο αυτό δε φάνηκε να το ασπάστηκαν και πολλοί αφού κάποιοι  θεώρησαν ότι ο γνωστός παραγωγός θεάτρου προσπάθησε να κλέψει την παράσταση από τη σύντροφό του.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος μέσα από την κάμερά της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha , προειδοποίησε πως δεν θα ξανακάνει δηλώσεις.

«Έκανα crash test σε παρουσιάστρια»

«Με έχουν πάρει από το πρωί τρία, τέσσερα τηλέφωνα πως δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρας και πήγα να κλέψω την παράσταση. Από ποιον; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Δεν ξέρω άρχισα να να σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναμιλήσουμε! Άρχισα λίγο και στραβώνω, να ξέρετε, και δεν κάνει να στραβώσω γιατί άμα στραβώσω θα αλλάξω τακτική», τόνισε.

Έπειτα φρόντισε να ρίξει τα βέλη του σε γνωστή παρουσιάστρια η οποία δεν ήθελε να τους παίξει στην εκπομπή της δέχτηκε όμως να παίξει dj για τον γάμο τους.

«Συγκεκριμένη παρουσιάστρια πρωτοκλασσάτης εκπομπής μάς έβρισε και είπε ότι δεν θα μας ξαναπαίξει στην εκπομπή της. Έκανα όμως ένα crash τεστ αυτή την εβδομάδα. Της έκανα μια πρόταση να έρθει να παίξει dj στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε κατευθείαν ναι. Αυτή τη δηθενιά λοιπόν μην πάτε να μας την χρεώσετε! Ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Όχι, δεν θα την πάρουμε να παίξει στον γάμο μας. Ήταν ένα crash τεστ για να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι κάτι γίνεται τελοσπάντων», πρόσθεσε.

Εννοείται πως ο Μαυρίκιος μιλούσε για την Ναταλία Γερμανού!

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις