Η Πολυξένη από τη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, κατά κόσμο Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε στο περιοδικό Οk! για το ρόλο της που τη θέλει να είναι δυναμική αλλά και χειριστική, όμως και όμορφη και θελκτική.

Όπως είπε η πασίγνωστη ηθοποιός, δε θεωρεί ότι ο ρόλος που υποδύεται είναι κακός, ενώ υποστήριξε ότι ο μέσος όρος των ανθρώπων σκέφτεται σαν εκείνη που προσπαθεί να επιβιώσει. Θέλει να αναθρέψει και να εξασφαλίσει την κόρη της. Προσπαθεί να της δημιουργήσει , μία σταθερά για να νιώθει καλά και αυτό το διεκδικεί με ευθύ τρόπο.

Ταυτόχρονα η πρωταγωνίστρια της σειράς, δηλώνει ότι είναι χυδαίο, τραγικό και ανήθικο να «χωθείς» ανάμεσα σε ζευγάρια και σε οικογένειες.

Τέλος, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρει ότι η ομορφιά είναι θείο δώρο. Κατάρα μπορεί να γίνει για κάποιον που τη μισεί. Μπορεί όμως να γίνει και για κάποιον που την έχει αν δεν ξέρει τι να την κάνει. Δεν υπάρχει, όπως λέει, τίποτα ωραιότερο και ευλογημένο απλά πρέπει να τη συνδυάζεις με άλλες αρετές αλλιώς είναι δώρο, άδωρο.

Στο μεταξύ αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν στο χωριό για την ταυτότητα που βρήκαν ο Σαράντος με την Τασούλα θαμμένη στην Παλόβρυση και το Μαύρο Ρόδο.

Η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται από την αντίδραση του Μητροπολίτη στο σχέδιό του, αντιλαμβάνεται πως του δίνει το πράσινο φως για να δράσει.

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο για να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Όλγα με πονηριά λέει στην Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της. Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και ζητά από τη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα