Στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε ένα περιστατικό, που δεν το λες και σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Τι εννοούμε με αυτό; Όταν κάποιος εμφανίζεται καθημερινά στα κανάλια και αναγκάζεται να συνομιλεί με πολλές παρουσιάστριες, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μπερδέψει τα ονόματα.

Αυτό συνέβη και σήμερα (5/4) με τον συνδικαλιστή των αστυνομικών υπαλλήλων, Σταύρο Μπαλάσκα. Ο κ. Μπαλάσκας ενώ μιλούσε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μπέρδεψε την παρουσιάστρια με κάποια άλλη.

Για την ακρίβεια ο αστυνομικός, προφανώς λόγω κεκτημένης ταχύτητας, αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου Ιωάννα Μαλέσκου. «Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

«Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου. Αντί όμως ο κ. Μπαλάσκας να το τελειώσει εκεί, είπε και μία ακόμα λάθος ατάκα. «Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από την παρουσιάστρια«Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά εντάξει… Δεν έχω θέματα τέτοια» ανταπάντησε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα. Και ο κ. Μπαλάσκας απάντησε «δεν τα γνωρίζω αυτά, εγώ αστυνομικός είμαι. Ζητώ συγγνώμη κ. Καινούργιου. Γνωρίζω όμως τον πατέρα σας. Και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

Προφανώς θα σκέφτηκε ότι είναι και οι δύο ξανθές, όμορφες παρουσιάστριες άρα θα είναι και φίλες. Αμ δε!

Ωστόσο, λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε και στην Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ για το ίδιο θέμα.