Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο Love It . Λόγω της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών και τον πόλεμο στην Ουκρανία πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί άλλαξαν το πρόγραμμά τους. Ένα από τα «θύματα» της ενημέρωσης ήταν και η ψυχαγωγική εκπομπή  του ΣΚΑΪ Love It.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (17/3) είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου να επιστρέφει στο πρόγραμμα του σταθμού και να «καλημερίζει» το κοινό και τους συνεργάτες της. 

«Να ‘μαστε λοιπόν και εμείς. Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπής. «Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους.

Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας. Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στη συνέχεια.

«Θα ακούτε τη φωνή μου με ένα μικρό κρυολόγημα. Ήταν αυτό που έλεγε η μητέρα μου «μη λούζεσαι, πάρε ζακέτα». Ο καιρός για Μάρτη είναι σκληρός, ωστόσο σε πείσμα μερικών που ήθελαν να έχω νοσήσει, να πω ότι δεν έχω περάσει κορονοϊό», εξήγησε η παρουσιάστρια.