Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή Night Out του Mega η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια του μαγκαζίνο που προβάλλεται το σαββατοκύριακο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις στην «ανάκριση» του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν κάνω εγώ unfollow και τέτοια, δεν τα πιστεύω αυτά εγώ. Δεν κρέμεται τίποτα από ένα follow και ένα unfollow. Όπως δεν νομίζω ότι κρέμεται κάτι και από τα likes. Και επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που δεν κάνω κανένα like ποτέ και σε κανέναν για να μην πέσουν και παρεξηγήσεις. Προτιμώ να μην έχω καμία σχέση, από το να έχω να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δεν κάνω μπότοξ

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις η ίδια εξήγησε: «Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό στο instagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη».

Για τους λόγους που δεν κάνει μπότοξ: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το πιο δυνατό μου σημείο θεωρώ είναι τα πόδια μου. Το μεγαλύτερο προσόν του χαρακτήρα μου είναι ότι είμαι ειλικρινής και ευγενής», απάντησε σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα δυνατά της σημεία.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από την Κατερίνα Καραβάτου να τηλεφωνήσει στην καλή της φίλη και συνάδελφο και να της πει πως πρέπει να αλλάξει χρώμα μαλλιών. Οι παρουσιάστριες συνεργάζονται στην εκπομπή “Τι λες τώρα;” και η Κατερίνα Καραβάτου έπρεπε να την πείσει πως δεν είναι σωστό να είναι και οι δύο ξανθές.

Η Μαρία Ηλιάκη τα έχασε όταν άκουσε τα όσα της είπε η Κατερίνα Καραβάτου και της είπε: «Κατερίνα θα σε βρίσω». Η παρουσιάστρια προσπάθησε να την πείσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και στο τέλος η Μαρία Ηλιάκη της έκλεισε το τηλέφωνο.

Για τον χωρισμό και τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη ως πατέρας των παιδιών τους: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή. Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις. Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου καλεσμένη στο Night Out.

Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε τη φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη