Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να πάει μία βόλτα με τη μικρή στις κούνιες όμως κατέληξε να νευριάσει και να προβληματιστεί!

 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στις κούνιες με τη μικρή Κατερίνα και όλες οι κούνιες ήταν πιασμένες από άλλα παιδάκια. Παρά το ότι οι άλλες μανούλες την έβλεπαν να περιμένει με το παιδί της, καμία δεν έκανε την κίνηση να βγάλει το δικό της για να μπορέσει να κάνει και η κόρη της.

Η 44χρονη παρουσιάστρια στάθηκε στην άκρη να περιμένει κάποιο να αδειάσει. 

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι; Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα», ακούγεται να λέει η Μαρία έξαλλη η Ηλιάκη στα Ιnstastories της.

 

Μαρία Ηλιάκη: «Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή»

 

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας και πριν από 10 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το δικό της άγχος ως μαμά και για όσα κάνει στην προσπάθειά της να το περιορίσει.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της Κατερίνα αγχώθηκε για τον ρόλο της ως μαμά.