Η Μαρία Γεωργιάδου, μετά την πολύχρονη συνεργασία της με την ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να μετακομίσει στον... ΣΚΑΪ.

Εκεί, πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα καθημερινή δραματική σειρά «Άγρια γη», βασισμένη σε πορτογαλικό φορμάτ, φιλοδοξώντας να κατακτήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Επιπλέον, όμως, η σεναριογράφος – ηθοποιός έχει στα σκαριά ακόμη μία δραματική σειρά, με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου και του Θρίλερ. Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του γαλλικού φορμάτ «Fear by the Lake», που αποτελείται από έναν κύκλο των 12 επεισοδίων και έχει στο επίκεντρο ένα ζευγάρι αστυνομικών που αντιμετωπίζει μία επικίνδυνη, αόρατη απειλή. Η συγκεκριμένη σειρά προορίζεται για τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤΙ+ και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, πρόκειται να υλοποιηθεί και να παρουσιαστεί μέσα στη σεζόν 2022-2023.

 

Δίψα για εκδίκηση στην Άγρια Γη

Η νέα σειρά που γράφει η Μαρία Γεωργιάδου για λογαριασμό του ΣΚΑΪ είναι μια κλασική ιστορία για εκδίκηση. Τουλάχιστον έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τον Άρη, όμως πολύ σύντομα όλα όσα πίστευε και ο ίδιος για τον εαυτό του ανατρέπονται. Αποφασισμένος να κάνει τη γυναίκα που του στέρησε όλα όσα του ανήκαν να πληρώσει, ο Άρης (Στέφανος Μιχαήλ) επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε και έζησε. Μια γη που κατείχε η οικογένειά του, ήταν δική του, αλλά όχι πια. Θέλει να αγγίξει ξανά το χώμα και να το μυρίσει, να θυμηθεί το παρελθόν του. “Ενα παρελθόν που τον κυνηγάει από τότε που η “Ολγα (Ζέτα Δούκα) τον στέρησε τα πάντα.

Μια απαγωγή  έκοψε το νήμα της ζωής του στα δύο και τον χώρισε απο την οικογένεια και την περιουσία του. Πλέον, κρυμμένος πίσω από μια νέα ταυτότητα, επιστρέφει στη μικρή επαρχιακή πόλη στην οποία μεγάλωσε για να πιάσει ξανά το νήμα της παλιάς του ζωής.