Μία άσχημη εμπειρία είχε η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα του Αντ1 αφού κατά τη διάρκεια παιχνιδιού υπέστη τραυματισμό. Το συγκεκριμένο περιστατικό ανησύχησε την παραγωγή αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Στο συυγκεκριμένο επεισόδιο οι παίκτες έπρεπε να ισορροπήσουν πάνω σε ένα ξύλο, για να περάσουν στην απέναντι μεριά. ‘Ομως η τραγουδίστρια στην προσπάθειά της, έπεσε, πατώντας στραβά το πόδι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ανησυχία! Μετά την εξέταση του γιατρού, αποφασίστηκε να μη συνεχίσει τον αγώνα. «Τρόμαξα και πόνεσα πολύ εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ να παίξω αυτήν τη στιγμή γιατί πονώ ακόμα», δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη μόλις επέστρεψε κοντά στους συμπαίχτες της.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως η γοητευτική τραγουδίστρια δεν θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω.

Για αυτό και η Αγγελική Ηλιάδη ετοίμασε ένα σύντομο βίντεο προκειμένου να αποχαιρετήσει εξ αποστάσεως τους πρώην συμπαίκτες της στην Φάρμα.

«Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη με την καλή της φίλη, Σάσα Μπάστα να ξεσπάει σε κλάματα.

Στο μεταξύ, στο χτεσινό επεισόδιο υπήρχε πάλι έντονο κλίμα λόγω του Κουτσαβάκη. Ο ίδιος έχει ήδη παραδεχτεί ότι άσκησε συγκεκριμένη στρατηγική προκειμένου και καλά η ομάδα να ενωθεί και να τα καταφέρει με την αποστολή. Αυτό βέβαια προκάλεσε μεγάλη φασαρία ειδικά με τον Κρητικό Αστρινό αλλά και τον Στάθη.