Η χτεσινή αναμέτρηση στο reality του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» ήταν σκληρή και οι δύο μονομάχοι έβαλαν όλη τους τη δύναμη.

Αυτήν την εβδομάδα αρχηγός ήταν η Σάσα Μπάστα, η οποία έδωσε την μαύρη πέτρα στον πρώτο μονομάχο. Ο παίκτης που επέλεξε τελικά ήταν ο Νεόφυτος. Την επόμενη ημέρα με ρεκόρ αρνητικών ψήφων δεύτερος μονομάχος αναδείχθηκε ο Κουτσαβάκης. Μάλιστα ο ίδιος δεν πίστευε ότι έλαβε τόσες ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Ο αγώνας μεταξύ του Κουτσαβάκη και του Νεόφυτου ήταν δύσκολος. Και οι δύο παίκτες  έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, για να παραμείνουν στη Φάρμα. Μόνο ένας θα μπορούσε να μείνει. Το πρώτο αγώνισμα είχε να κάνει με το κόψιμο των ξύλων.

Οι δυο παίκτες κάθονταν πάνω σε στερεωμένα ξύλα, το οποία σιγά σιγά κοβόντουσαν από τον αντίπαλο. Ο Νεόφυτος ήταν εκείνος που κέρδισε το συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο παίκτης κατάφερε να το βρει από την αρχή και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει.

To δεύτερο αγώνισμα είχε να κάνει με μια δοκό ισορροπίας, πάνω στην οποία θα έπρεπε οι παίκτες θα προχωρήσουν εκεί. Επιπλέον σήκωναν ένα καρότσι, μέσα στο οποίο έπρεπε να έχουν τοποθετήσει μια ποσότητα από πατάτες. Και σε αυτό το αγώνισμα οΝεόφυτος πήρε το προβάδισμα, με τον ίδιο να συμπληρώνει το σκόρ 2-0.

Το τρίτο αγώνισμα είχε να κάνει με την σωματική δύναμη. Εκεί ο Κουτσαβάκης πήρε την νίκη, με σχετική ευκολία. Το ίδιο έγινε και στο τέταρτο αγώνισμα, με τον Κουτσαβάκη να καταφέρνει το 2-2.

Ωστόσο η μονομαχία τα ανέτρεψε όλα.  Ο Κουτσαβάκης έχανε τους αγώνες για λίγο. Όμως τελικά πέτυχε το ακατόρθωτο και με τρεις νίκες σερί, κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του.

Στα μαχαίρια Αθανασία-Νάιρα

Νωρίτερα, με αφορμή τις δουλειές στο σπίτι, ξεκίνησε μία νέα κόντρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Αθανασία Τσουμελέκα και τη Νάιρα Αλεξοπούλου.

Η Αθανασία είναι στα «μαχαίρια» με την Αγγελική Ηλιάδη και τη Σάσα Μπάστα, η οποία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς κατέρρευσε ο οργανισμός της.