Άλλη μία πρόταση έκπληξη «σκάει» στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η σεναριογράφος και ηθοποιός των «Απαράδεκτων», που έχει δεχθεί κρούσεις για πρωινή εκπομπή, τώρα εξετάζεται και ως… κριτής σόου. Σύμφωνα με πληροφορίες, της προτάθηκε να βρεθει στην κριτική επιτροπή του «Just The 2 Of Us» στον ALPHA, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Βέβαια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δε φαίνεται να ενδίδει εύκολα στη δελεαστική πρόταση Κοκλώνη κι αυτό γιατί ήδη έχει κουραστεί πολύ από τη θεατρική παράσταση στο Άλσος με τίτλο «Τι ζούμε ρε».

Ωστόσο για τη συγκεκριμένη καρέκλα, αυτή δηλαδή της Μαρίας Μπακοδήμου ως κριτής στο μουσικό σόου, έχουν ακουστεί ήδη δύο μεγάλα ονόματα και αυτά δεν είναι άλλα από αυτό της Άννας Βίσση αλλά και της Καλομοίρας!

Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την τραγουδίστρια. Μετά την «ένωση» που πέτυχε να κάνει μεταξύ της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, επόμενος στόχος του δαιμόνιου επιχειρηματία, παραγωγού, τραγουδιστή κλπ κλπ, είναι να πείσει την σπουδαία τραγουδίστρια να κάνει το επόμενο βήμα.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι η Άννα είχε κάνει μία παρόμοια προσπάθεια κατά το παρελθόν και μάλλον δεν της πέτυχε ιδιαίτερα. Την τελευταία φορά που την είδαμε σε κριτική επιτροπή ήταν στο Star Academy μαζί με τον Νίκο Καρβέλα στο OPEN.

Το συγκεκριμένο σόου δεν είχε στεφθεί με μεγάλη επιτυχία το μακρινό τουλάχιστον 2017. 

Δεν είναι όμως μόνο το όνομα Βίσση που φιγουράρει για αντικατάσταση της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία πήγε στον ΣΚΑΪ, αλλά και αυτό της Καλομοίρας που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα η γλυκύτατη τραγουδίστρια που τη γνωρίσαμε μέσα από διαγωνισμό τραγουδιού, είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει αν θα είναι στο σόου αλλά θα της άρεσε να είναι κριτής σε μουσικό σόου μιας και ξέρει την ψυχολογία των παικτών από προσωπική πείρα!