Εφτά σχεδόν μήνες στο Survivor δεν μπορείς να τους ξεγράψεις εύκολα. Οι συνήθειες, ειδικά υπό τέτοιες συνθήκες δεν μπορούν να κοπούν! Όσο κι αν προσπαθείς ο χρόνος είναι πάντα εκείνος που όχι μόνο τα γιατρεύει αλλά βοηθά να αποχωριστείς κάποια ελαττώματα που μπορεί να έχεις αποκτήσει. Όμως μην ξεχνάμε ότι μόλις τρεις εβδομάδες πριν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τελείωσε και οι παίκτες ακόμα μετρούν τις… πληγές τους μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Μία από αυτές, η Ασημίνα Χατζηανδρέου που φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απομάκρυνσή της από το νησί της Καραϊβικής. Ο Άγιος Δομίνικος  μοιάζει να έμεινε χαραγμένος για πάντα στο μυαλό, στην καρδιά αλλά και στο σώμα της! Άλλωστε οι μήνες ήταν πολλοί και το επονομαζόμενο «βουνό» η μοναδική παίκτρια που ήταν στο ριάλιτι από την αρχή.

Και μπορεί οι μέρες να περνούν και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης να την προσέχει σαν τα μάτια του, εκείνη όμως ακόμα σηκώνει τραύματα από το Survivor! Οι πληγές ακόμα δεν επουλώθηκαν για την ποδοσφαιρίστρια και γι αυτό προφανώς ακόμα δεν μπορεί να κοιμηθεί σε… κρεβάτι! Η Ασημίνα τρεις εβδομάδες μετά τον τελικό δεν έχει ξεπεράσει τα… σανίδια! Ίσως το κάνει για την πλάτη της, ίσως για να σκληραγωγείται! Πάντως όπως βλέπουμε και από το story στο Instagram, η ίδια δεν είναι Fan του κρεβατιού!

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ασημίνα Χατζηανδρέου