Σας έχουμε ξαναπεί ότι όσα ξέρατε για το ριάλιτι μοντέλων, GNTM τηs προηγούμενηs σεζόν μπορείτε να το ξεχάσετε καθώs τίποτα δεν Θα θυμίζει τιs περασμένες χρονιέs του πετυχημένου πρότζεκτ, αρxήs γενομένηs τηs κριτικήs επιτροπήs που μόλιs συντάχθηκε και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Ο Άγγελος Μπράτηs, ο Δημήτρηs Σκουλόs και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου χαιρέτισαν με θέρμη το κανάλι τηs Κηφισιάs αλλά αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους.  Τη στιγμή όμωs που εκείνοι έφυγαν, στην παραγωγή του «GΝΤΜ» εμφανίστηκε μια παλιά γνώριμη και αγαπημένη του πρότζεκτ. Η Βίκυ Καγιά. 

Από την πρώτη στιγμή ωστόσο, κατέστησε σαφέs πως στο πλευρό τηs θέλει τον Γιώργο Καράβα που λειτουργούσε ως μέντοραs για τα μοντέλα.

Άρα η θέση του «κόουτς» έμεινε κενή και όλοι βάλθηκαν να είναι σε ένα ανελέητο… κυνηγητό για να βρεθεί  ο ένας! Και ναι! Είναι γεγονός ότι εντοπίστηκε και πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει «καεί» στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για το μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα, που έρχεται να ενταχθεί στην ομάδα του ριάλιτι μόδας του STAR, GNTM. Το πανέμορφο μοντέλο θα ενταχθεί στο ριάλιτι μόδας μετά τη φάση του bootcamp όπου μαζί με την Μαίρη Βιτινάρος θα αναλάβουν ως δίδυμο να κοουτσάρουν τις διαγωνιζόμενες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM.

GNTM: Τι δήλωσαν ο Τάσος Σοφρωνίου η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η Έλενα Γαλύφα!

«Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια. Δε με αγχώνει κάτι. Ελπίζω να το απολαύσουν οι τηλεθεατές. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα ότι κάνουμε εκπομπή μόδας και να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ήταν συναρπαστική», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Birbas (@christosbir)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Birbas (@christosbir)