Σε πόσουs ρόλουs αλήθεια έχουμε δει την Βίκυ Καγιά, την τελευταία δεκαετία; Σίγουρα σε πολλούς! Αναμφίβολα όμωs, εκείνοs που τη στιγμάτισε ήταν ως μέλοs τηs κριτικήs επιτροπήs του «Greece’s next top model». Θέλειs η ασύγκριτη εμπειρία τηs στο αντικείμενο; Θέλειs τα επιφωνήματα τηs που γίνονταν viral στα μέσα κοινωνικήs δικτύωσης κάθε εβδομάδα; Θέλειs οι ατάκεs και τα θανατηφόρα σύνολα; Ό,τι κι αν ήταν, η Βίκυ Καγιά ήταν, είναι και παραμείνει συνυφασμένη με το απόλυτο πρότζεκτ μόδαs τηs Ελλάδαs. Γι’ αυτόν τον λόγο επιστρέφει στην αγαπημένη τηs καρέκλα, έτοιμη να βρει το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο τηs χώρας και να το μεταμορφώσει σε… μοντελάρα», όπωs συχνά έλεγε στους παλαιότερουs τίτλουs τηs εκπομπήs. Ολα αυτά όμωs δεν θα τα κάνει μόνη τηs. Στο πλευρό τηs θα έχει μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα.

Φυσικά  ο Γιώργος Καράβαs που την περασμένη σεζόν απέδειξε ότι μπορεί να κάνει περισσότερα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σίγουρα λοιπόν θα έχει μια θέση δίπλα στη Βίκυ, όμως είναι δύσκολο να πει κανείs ποιοι άλλοι θα τους πλαισιώσουν. Η Ζενεβιέβ Μαζαρή, ο Αγγελοs Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλόs όπωs φαίνεται δεν θα είναι στον πέμπτο κύκλο. Η πρώτη έχει ήδη μαζέψει τις βαλίτσές της και έχει πάει στο «Asian express», το νέο ελπιδοφόρο ταξιδιωτικό πρότζεκτ του Star.

O Δημήτρhw Σκουλόs, όπωs ακούγεται, έχει εκδηλώσει την άρνησή του να βρίσκεται στο ριάλιτι, ενώ ο Άγγελοs Μπράτης ακόμα συζητάει με την παραγωγή. Ομωs υπάρχουν και νέα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων ακούγονται έντονα για μια θέση στο «GNTM». Ο φωτογράφοs Θανάσηs Κρίκηs, η σχεδιάστρια μόδαs Ορσαλία Παρθένη και ο στυλίστας Τάσοs Σοφρωνίου που είχε δει το κοινό στους πρώτους κύκλους τηs συγκεκριμένηs εκπομπήs. Κανένα από τα παραπάνω πρόσωπα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι τηs Κηφισιάs.